Sport, grin og sved på panden

Håndboldskole

- For os med bold på hjernen

 

Håndboldskolen vil som tidligere år have fokus på håndbold, hvor spil, teknik, taktik, sammenhold og masser af hygge og spas vil være på programmet.

Håndboldugen vil også indeholde elementer fra Idræt på tværs. Det betyder, at du får lov at prøve kræfter med f.eks. brydning, svømning, badminton, gymnastik, teambuilding og meget mere – hvilket også kan bidrage til, at du udvikler dig som håndboldspiller.

Holdene vil blive inddelt efter alder, så du er sammen med andre på din egen alder. På Håndboldskolen er der fart på. Her får du også sved på panden, bunkevis af grin og masser af kammeratskab med både kendte og nye ansigter.

Hvem kan deltage?

HGF SportsCamp er som udgangspunkt en fest for alle i Favrskov Kommune og udbydes til børn og unge som starter i 1. klasse efter sommerferien til og med 10. klasse.

OBS! Går du i 7. klasse+ og har mere lyst til at prøve kræfter som hjælpetræner – så kontakt os endelig. Vi har brug for masser af hjælpere til alle sportsgrene.

Hvornår?

HGF SportsCamp afholdes den 2. – 6. august (uge 32) – den sidste uge af skolernes sommerferie. Vær opmærksom på, at vi i år starter søndag og slutter torsdag.

Tilmelding

Tilmelding for HGF medlemmer fra uge 10 på Klubmodulet. Her kan du tilmelde dig enten Håndboldskole eller Idræt på Tværs samt frokostordning. Hvis du ikke allerede er medlem af HGF, så skal du oprette en profil – det er ganske gratis.

Tilmeldingsfristen er den 8. juni 2020.

T-shirt størrelser

T-shirtene er små i størrelserne og det er ikke muligt at bytte dem. Cafeteriaet i HIC har enkelte størrelser liggende, som man er velkommen til at prøve for at vurdere størrelsen – bare spørg efter posen med SportsCamp T-shirts.

Hvad koster det?

Prisen er 725,00 kr. for deltagelse i HGF SportsCamp for alle fem dage.

Det er muligt herudover at tilvælge vores lækre frokostordning til 250,00 kr. for alle fem dage.

 

Vi glæder os til at se dig på HGF SportsCamp!