Svømning

Information fra Hammel GF Svømning

Hammel GF Svømning følger regeringens opfordring og indstiller alle aktiviteter i vores forening fra og med i aften (11. marts) og indtil videre de næste to uger. Vi håber, at vi bidrager med at mindste smittespredning i Danmark.
 
Vi følger løbende udviklingen, og vi skal nok opdaterer jer, når vi ved noget.

Vi ses snart igen i vandet

 

Nyheder
Tilmelding

Tilmeldingen forårsæsonen 2020 åbner natten mellem fredag og lørdag den 13 – 14 december. Præcis kl 00.01 den 14. december 2019.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Nyheder

Første holdturningsstævne

Lørdag den 21 september deltog HGF Dolphins i DGI's 1 Holdturneringsstævne. Humøret var højt og spændingen stor. Svømmerne mødte alle deres konkurrenter/venner fra andre klubber. Det er altid spændende at se, hvor meget der er blevet trænet over sommeren....

Sommersvømning

Sommersvømning

Igen i år tilbyder Hammel GF sommersvømning. Vi tilbyder 5 hold: Tirsdag: Babyhold (Hold 94S, 91S, 93S) Onsdag: Miniplask (Hold 92S) Onsdag: 2-4 årig (Hold 74S) Tilmeldingen åbner den 1/4-19 Vi ses i vandet!

Ny inspiration til trænerne i Hammel GF Svømmeafdeling

Ny inspiration til trænerne i Hammel GF Svømmeafdeling

Søndag den 6. januar 2019 startede 12 friske instruktører forårssæsonen med et inspirationskursus ”Voksen i vand” i Herning svømmehal. Kurset var delt op i flere workshop, hvor vi fik masser af inspiration med hjem til vores undervisning. Der var alt fra brug af...

Kommende events

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS