Svømning

Tilmeldingen til efterårsæsonen i svømmeafdelingen åbnes den 1. august 2020

Den sene tilmeldingsdato sker for at kunne leve op til myndighedernes retningslinjer på bedst mulig vis for både medlemmer og trænere. Lige nu er det svært at vide, hvornår og hvordan vi kan åbne, derfor har vi flyttet tilmeldingsdatoen.

 
Udover tilmeldingsdatoen, er vi også gået i tænkeboks, hvordan vi skaber de bedste rammer både i svømmehallen, men også i omklædningsrummene. Dette betyder, at vi er igang med en omstrukturering af vores børnehold.
 
Frem til den 1. august vil vi dele vores beslutninger vedrørende børneholdene, både på facebook og på hjemmesiden. Vi håber på den måde, at I vil føle jer godt klædt på, når tilmeldingen åbner.
Nyheder
Tilmelding

Tilmeldingen efterårssæsonen 2020 åbner natten mellem fredag og lørdag den 1. august. Præcis kl 00.01 den 1. august 2020.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Nyheder

Første holdturningsstævne

Lørdag den 21 september deltog HGF Dolphins i DGI's 1 Holdturneringsstævne. Humøret var højt og spændingen stor. Svømmerne mødte alle deres konkurrenter/venner fra andre klubber. Det er altid spændende at se, hvor meget der er blevet trænet over sommeren....

Sommersvømning

Sommersvømning

Igen i år tilbyder Hammel GF sommersvømning. Vi tilbyder 5 hold: Tirsdag: Babyhold (Hold 94S, 91S, 93S) Onsdag: Miniplask (Hold 92S) Onsdag: 2-4 årig (Hold 74S) Tilmeldingen åbner den 1/4-19 Vi ses i vandet!

Ny inspiration til trænerne i Hammel GF Svømmeafdeling

Ny inspiration til trænerne i Hammel GF Svømmeafdeling

Søndag den 6. januar 2019 startede 12 friske instruktører forårssæsonen med et inspirationskursus ”Voksen i vand” i Herning svømmehal. Kurset var delt op i flere workshop, hvor vi fik masser af inspiration med hjem til vores undervisning. Der var alt fra brug af...

Kommende events

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS
HGF DOLPHINS