Svømning

Børnehold

 

0-1 Klasse:
Undervisningen foregår i det store bassin, og vi anbefaler at barnet kun udstyres med et bælte, da det fremmer barnets motorik i vandet. Vi arbejder rigtig meget med tryghed i vandet, det er vigtigt at barnet føler sig tryg og dermed begynde at lære og svømme. I undervisningen tages der udgangspunkt i de 5 grundfærdigheder; Elementskifte, Dykning, Vejrtrækning, Bevægelse i vand og Flyde, vi udvikler dem så barnet lærer at svømme Crawl og rygcrawl. Derudover er det vigtigt at der er plads til massere af leg og sjov, derfor øver vi på dette hold både dykning og spring fra diverse ting.

2-3 Klasse:
Vi anbefaler at barnet kun udstyres med et bælte fra starten af sæsonen og arbejder henimod at barnet kan svømme uden hjælpemidler. Vi arbejder med motorik og tryghed i vandet. I undervisningen tages der udgangspunkt i Crawl og rygcrawl og vi begynder på butterfly/fly. Vi øver også i at dykke efter ting på bunden af bassinet og udspring fra både kanten og vipperne. Trænerne bygger undervisningen op gennem lege og hygge.

4 klasse og opefter:
Dette hold er til svømmere, som ønsker at dygtiggøre sig inden for vandaktiviteter. Undervisningen rummer en lang række af forskellige aktiviteter, såsom Aqua Cross, Udspring og Dykning derudover undervises der også i standard svømning såsom Crawl, Bryst, RygCrawl, og Butterfly/Fly. Alt læring sker bedst gennem lege og sjove aktiviteter. Holdet her er derfor beregnet til ham eller hende, som ønsker at gå til svømning uden at det primært skal handle om de 4 stilarter.

Klik her for tilmelding