Svømning

svømning for voksne

Voksne – Begyndere og Motionister:
Har du styr på de 5 grundfærdigheder; Elementskifte, Dykning, Vejrtrækning, Bevægelse i vand og Flyde, starter du her. Der er plads til at svømme i eget tempo, men også til at blive bedre gennem individuel undervisning. Derudover har vi stor fokus på hygge og træningen slutter som regel af med fælles kagespisning.
 
Voksne – Begynder og Øvede:
På dette hold er det stort fokus på den individuelle undervisningen, og vores trænere møder dig på dit niveau og hjælper dig til at blive en bedre svømmer. Der er også mulighed for bare at møde op og svømme helt i dit eget tempo. Derudover er det vigtigt at du synes det er sjovt og motiverende at møde op, derfor sørger vi får at du lærer de andre svømmere på holdet at kende og trænerne har altid et smil på læben.
 
Brystopererede: 
Dette hold undervises i varmtvandsbassinet og henvender sig kun til kvinder, som har fået en brystoperation og der er mulighed for at klæde om individuelt. Hele kroppen bliver rørt gennem kondition, styrke, smidighed og balancetræning. Holdet ligger op til samvær og hygge og vi får nogle gode snakke.
 
Vandskræk:
Fra vandskræk til vandglæde, for voksne der er utryg ved vand og som ønsker at overvinde denne angst. Vi hjælper dig så du vænner dig til at være i vandet og får gode oplevelser. Når du er blevet tryg i vandet lærer vi dig at svømme.
 
Livredning:
For alle (fra 17 år), der vil dygtiggøre sig i livredning. Der er mulighed for at tage såvel bassin- som livredder prøven i løbet af sæsonen. Er du træner i HGF svømning, kan du deltage gratis på dette hold, dog skal du stadig tilmelde dig på holdet.