Volleyball

Nedtælling til ny sæson

Sæsonen starter d. 7. september 2022 kl. 19:30

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Træningstid

Onsdage 19.30 til 22.00
HIC Hal 2

Tilmelding

Klik her

Hos Hammel GF Volleyball har vi et stort fokus på det sociale og at vi har det sjovt, men at vi samtidig alle bliver bedre til at spille volleyball.
Vi har kun 1 hold, hvor vi spiller det der hedder mix-motion fra 15 år og opefter. Der er derfor plads til alle hos os, uanset om du er mand eller kvinde, helt ny eller har spillet før.

Læs mere

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Måske er du i tvivl om, om det er sjovt. Måske tror du ikke, at du stadig har det i dig. Måske tror du, at du er FOR god. Uanset hvilken grund du har til ikke at gå til volleyball i HGF, har du nu muligheden for at afprøve dine evner.
Kom frisk til Åben Idræt For Voksne på lørdag!!!

Måske er du i tvivl om, om det er sjovt. Måske tror du ikke, at du stadig har det i dig. Måske tror du, at du er FOR god. Uanset hvilken grund du har til ikke at gå til volleyball i HGF, har du nu muligheden for at afprøve dine evner.
Kom frisk til Åben Idræt For Voksne på lørdag!!!Så er det på lørdag vi åbner dørene for den første omgang Åben Idræt for voksne... Det er fra kl. 15.00 til 18.00
Kl. 18.30 er der mulighed for fællesspisning, (Det bliver super hyggeligt) det kræver dog man bestiller mad på majken@hgfhammel.dk senest på onsdag. 85 kr. som betales på dagen, menuen er Lasagne, kyllingefilet, flødekartofler, salat og flutes.
Vil man "bare" ned og deltage i de mange aktiviteter så køber man billet i døren (50 kr.) og deltager i alt det som man ønsker. vi åbner op for indgang kl. 14.30 og første aktiviteter er kl. 15.00
Vi i Hammel GF glæder os til at se en masse aktive mennesker i Hammel Idrætscenter på lørdag (d. 21. jan.)

Vi ses....
... Se mereSe mindre

1 uge siden

Onsdag d. 7. september starter Hammel GF Volleyball op for en ny indendørs sæson!

Har du tilfældigvis liiiige holdt en bette midlertidig 10-årig pause fra volleyball, eller går du måske blot rundt og føler en trang til at hoppe op i luften og slå til noget rundt... Ja, så er det ganske sikkert lige noget for dig!

Vi spiller mix-motion for 15 år og opefter hver onsdag kl 19.30 i HiC Hal 2... Og du er mere end velkommen til at komme og prøve, om det er noget for dig.

Husk, den første smash er gratis!
... Se mereSe mindre

5 måneder siden

Der indkaldes til generalforsamling i volleyball afdelingen onsdag den 27. april kl. 21.00 i HIC Lounge.
Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Årsberetning for afdelingen.
3. Fremlæggelse af afdelingens budget.
4. Valg af afdelingsformand for 2 år.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer for 2 år. (ikke på valg)
6. Valg af 2 suppleanter for 1 år.
7. Indkomne forslag.
8. Eventuelt.
... Se mereSe mindre

10 måneder siden

Onsdag d. 1. september starter vi op for en ny sæson!🥳

Det har været en meget lang pause, så vi er rigtig glade for at kunne komme i hallen igen fra på onsdag 😄

Hvis du derude har siddet under nedlukningen og tænkt "jeg skal også igang med noget sport når det åbner op igen" og du har måske spillet volley før. Enten i skolen eller bare dengang du var yngre og syntes, det var da meget sjovt.

Så kom da og prøv om ikke også det er noget for dig her i Hammel! 🏐 Vi spiller mix-motion fra 15 år og op, hver onsdag kl 19.30 i HIC hal 2 og plejer da at have det meget sjovt 👏
... Se mereSe mindre

1 år siden

Vi afholder generalforsamling i volleyball afdelingen tirsdag den 31. august kl. 19:30 i HIC Lounge.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Årsberetning for afdelingen.
3. Fremlæggelse af afdelingens budget.
4. Valg af afdelingsformand.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
6. Valg af 2 suppleanter for 1 år.
7. Indkomne forslag.
8. Eventuelt.
... Se mereSe mindre

1 år siden

Vi starter ny sæson på onsdag, d. 2 september kl 19.30 i HIC hal 2!

Så hvis du sidder derhjemme og måske har fået lidt for lidt motion, men lidt for meget vin igennem denne Corona tid, ligesom nogle af os andre har det, så kom da og spil volley med os!

Du har måske spillet før og synes det var meget sjovt, eller måske er du helt ny og vil gerne prøve det. Så er det bare at komme afsted, vi lover at tage godt imod alle uanset niveau 😄
... Se mereSe mindre

2 år siden

Vi afholder generalforsamling i volleyball afdelingen torsdag den 3. september kl. 19:30 i HIC Lounge.

Pga Corona vil vi gerne have tilmelding, så der er styr på hvor mange der kommer.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Årsberetning for afdelingen.
3. Fremlæggelse af afdelingens budget.
4. Valg af afdelingsformand.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
6. Valg af 2 suppleanter for 1 år.
7. Indkomne forslag.
8. Eventuelt.
... Se mereSe mindre

2 år siden

Dette gælder selvfølgelig også Volleyball afdelingen.
Vi håber at kunne færdiggøre sæsonen i april som normalt, men vi må se hvad der sker, de næste par uger.

Dette gælder selvfølgelig også Volleyball afdelingen.
Vi håber at kunne færdiggøre sæsonen i april som normalt, men vi må se hvad der sker, de næste par uger.Hammel Idrætscenter er helt lukket til mandag d. 30. marts og det samme gælder for fitnesscenteret og svømmehallen og for den sagsskyld alle andre aktiviteter i Idrætscenteret.
... Se mereSe mindre

3 år siden

Spændende nyheder fra Hammel GF!

Spændende nyheder fra Hammel GF!Den 2. januar overdrager Hammel Idrætscenter driften af Hammel Fitness til Hammel GF, som i den forbindelse lancerer et nyt Hammel GF sportspas, der gør det muligt i foreningsregi, at kombinere medlemskab i motionscenteret med deltagelse i Yoga, Spinning, Cross Fit, Naturtræning, Styrkegymnastik, Zumba, Speed Swim, Aqua Fitness eller en tur i svømmehallen i de offentlige åbningstider. Derudover vil man kunne booke en bane til Badminton og Bordtennis, hvis man får lyst.
Hammel GF har de sidste 2 år arbejdet med ideen om et sportspas. Et pas som skal give adgang til en masse aktiviteter på kryds og tværs af alle mulige sportsgrene og muligvis også kulturelle aktiviteter.
Sidste år startede samarbejdet med Hammel Idrætscenter om Hammel Fitness. Udgangspunktet for tilbuddet var det sædvanlige abonnement til motionscenter, som man langsomt udbyggede med flere idrætstilbud. Nu er Hammel GF klar til at videreudvikle konceptet og det er meningen, at tilbuddet løbende udbygges med aktuelle tilbud

For at muliggøre sportspasset overtager Hammel GF den 2. januar 2020 driften af Hammel Idrætscenters motionscenter og konverterer det nuværende fitnesskort til det nye sportspas. Sportspasset skal drives i en helt ny afdeling under Hammel GF. ”Vi har jo allerede 12 fantastiske afdelinger som alle kan byde ind med spændende tiltag til det nye Hammel GF sportspas. Sportspasset skal supplere de nuværende tilbud i Hammel GFs bestående afdelinger. Det er klart, at man vil spille håndbold, fodbold eller dyrke en af de mange andre idrætsgrene, så skal man stadig være medlem af den relevante afdeling. Men vil man gerne spille badminton engang imellem, ud og løbe en tur hver anden uge, træne lidt fitness eller udfordre sin nabo i bordtennis så er sportspasset et oplagt alternativ” Udtaler Allan Bo Andresen, Forenings- & Eventchef i Hammel GF.

Sportspasset tager udgangspunkt i motionscentret. Man kan vælge et regulært abonnement til motionscenteret eller vælge sportspasset som vil tilbyde et hav af aktiviteter ud over motionscenter. Vi vil gradvis tilknytte flere og flere tilbud til sportspasset. Ligeledes vil der komme aktiviteter som f.eks. gælder i 6-8 uger hvorefter det afløses af andre aktiviteter. Det kunne f.eks. være Beach volleyball i et par af de varme måneder, fodbold på kunstgræsset, kom i gang med løb, E-sport osv.”

”Allerede nu vil der på sportspasset være muligt at bruge motionscenteret, at melde sig på Yoga, Spinning, Cross Fit, Naturtræning, Styrkegymnastik, Zumba, Speed Swim, Aqua Fitness og tage i svømmehallen i de offentlige åbningstider. Derudover vil man kunne booke en bane til Badminton og Bordtennis. Og lige nu arbejder vi på højtryk for at få indkøbt trampoliner, så vi kan tilbyde jump fra starten af januar. Det er meget populært lige nu og den bølge vil vi naturligvis med på” slutter Allan Bo

Formand for Hammel GF, Mogens Lyngby håber på sigt at få flere aktøren med på Sportspasset, lokale aktører som kan se ideen i at gøre folk mere nysgerrige på de enkelte idrætsgrene. Vi vil gerne kunne tilbyde endnu flere spændende og nye træningsmuligheder med Hammel GF Sportspasset. Vi har jo en tidligere professionel cykelrytter som foreningschef, så mon ikke vi skal kunne tilbyde virtual-cycling, siger en smilende formand og fortsætter ”Vi er en forening og al overskud vil blive benyttet til at skabe endnu bedre rammer og muligheder for idrætten i Hammel”. Vi har over 3.700 medlemmer i Hammel GF og forventer med dette tiltag at komme over 4.500 medlemmer i løbet af 2020
... Se mereSe mindre

3 år siden

Hovedsponsorer