Volleyball

Træningstid

Onsdage 19.30 til 22.00
HIC Hal 2

Tilmelding

Klik her

Turneringsinfo

Stilling / kampprogram

Hos Hammel GF Volleyball har vi et stort fokus på det sociale og at vi har det sjovt, men at vi samtidig alle bliver bedre til at spille volleyball.
Vi har kun 1 hold, hvor vi spiller det der hedder mix-motion fra 15 år og opefter. Der er derfor plads til alle hos os, uanset om du er mand eller kvinde, helt ny eller har spillet før.

Læs mere

 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Dette gælder selvfølgelig også Volleyball afdelingen.
Vi håber at kunne færdiggøre sæsonen i april som normalt, men vi må se hvad der sker, de næste par uger.

Dette gælder selvfølgelig også Volleyball afdelingen.
Vi håber at kunne færdiggøre sæsonen i april som normalt, men vi må se hvad der sker, de næste par uger.Hammel Idrætscenter er helt lukket til mandag d. 30. marts og det samme gælder for fitnesscenteret og svømmehallen og for den sagsskyld alle andre aktiviteter i Idrætscenteret.
... Se mereSe mindre

4 måneder siden

Spændende nyheder fra Hammel GF!

Spændende nyheder fra Hammel GF!Den 2. januar overdrager Hammel Idrætscenter driften af Hammel Fitness til Hammel GF, som i den forbindelse lancerer et nyt Hammel GF sportspas, der gør det muligt i foreningsregi, at kombinere medlemskab i motionscenteret med deltagelse i Yoga, Spinning, Cross Fit, Naturtræning, Styrkegymnastik, Zumba, Speed Swim, Aqua Fitness eller en tur i svømmehallen i de offentlige åbningstider. Derudover vil man kunne booke en bane til Badminton og Bordtennis, hvis man får lyst.
Hammel GF har de sidste 2 år arbejdet med ideen om et sportspas. Et pas som skal give adgang til en masse aktiviteter på kryds og tværs af alle mulige sportsgrene og muligvis også kulturelle aktiviteter.
Sidste år startede samarbejdet med Hammel Idrætscenter om Hammel Fitness. Udgangspunktet for tilbuddet var det sædvanlige abonnement til motionscenter, som man langsomt udbyggede med flere idrætstilbud. Nu er Hammel GF klar til at videreudvikle konceptet og det er meningen, at tilbuddet løbende udbygges med aktuelle tilbud

For at muliggøre sportspasset overtager Hammel GF den 2. januar 2020 driften af Hammel Idrætscenters motionscenter og konverterer det nuværende fitnesskort til det nye sportspas. Sportspasset skal drives i en helt ny afdeling under Hammel GF. ”Vi har jo allerede 12 fantastiske afdelinger som alle kan byde ind med spændende tiltag til det nye Hammel GF sportspas. Sportspasset skal supplere de nuværende tilbud i Hammel GFs bestående afdelinger. Det er klart, at man vil spille håndbold, fodbold eller dyrke en af de mange andre idrætsgrene, så skal man stadig være medlem af den relevante afdeling. Men vil man gerne spille badminton engang imellem, ud og løbe en tur hver anden uge, træne lidt fitness eller udfordre sin nabo i bordtennis så er sportspasset et oplagt alternativ” Udtaler Allan Bo Andresen, Forenings- & Eventchef i Hammel GF.

Sportspasset tager udgangspunkt i motionscentret. Man kan vælge et regulært abonnement til motionscenteret eller vælge sportspasset som vil tilbyde et hav af aktiviteter ud over motionscenter. Vi vil gradvis tilknytte flere og flere tilbud til sportspasset. Ligeledes vil der komme aktiviteter som f.eks. gælder i 6-8 uger hvorefter det afløses af andre aktiviteter. Det kunne f.eks. være Beach volleyball i et par af de varme måneder, fodbold på kunstgræsset, kom i gang med løb, E-sport osv.”

”Allerede nu vil der på sportspasset være muligt at bruge motionscenteret, at melde sig på Yoga, Spinning, Cross Fit, Naturtræning, Styrkegymnastik, Zumba, Speed Swim, Aqua Fitness og tage i svømmehallen i de offentlige åbningstider. Derudover vil man kunne booke en bane til Badminton og Bordtennis. Og lige nu arbejder vi på højtryk for at få indkøbt trampoliner, så vi kan tilbyde jump fra starten af januar. Det er meget populært lige nu og den bølge vil vi naturligvis med på” slutter Allan Bo

Formand for Hammel GF, Mogens Lyngby håber på sigt at få flere aktøren med på Sportspasset, lokale aktører som kan se ideen i at gøre folk mere nysgerrige på de enkelte idrætsgrene. Vi vil gerne kunne tilbyde endnu flere spændende og nye træningsmuligheder med Hammel GF Sportspasset. Vi har jo en tidligere professionel cykelrytter som foreningschef, så mon ikke vi skal kunne tilbyde virtual-cycling, siger en smilende formand og fortsætter ”Vi er en forening og al overskud vil blive benyttet til at skabe endnu bedre rammer og muligheder for idrætten i Hammel”. Vi har over 3.700 medlemmer i Hammel GF og forventer med dette tiltag at komme over 4.500 medlemmer i løbet af 2020
... Se mereSe mindre

7 måneder siden

Så er vi i gang med den første omgang beachvolley på det super fede nye anlæg! 😄
Følg med i gruppen her for mere beachvolley: www.facebook.com/groups/beachvolleyhammel/

Så er vi i gang med den første omgang beachvolley på det super fede nye anlæg! 😄
Følg med i gruppen her for mere beachvolley: www.facebook.com/groups/beachvolleyhammel/
... Se mereSe mindre

1 år siden

Planlægningen for den næste sæson er allerede godt i gang! I år er der lavet helt nye plakater, så hold øje med dem. Når de kommer op, betyder det at sæsonen snart starter ;)

Planlægningen for den næste sæson er allerede godt i gang! I år er der lavet helt nye plakater, så hold øje med dem. Når de kommer op, betyder det at sæsonen snart starter 😉 ... Se mereSe mindre

1 år siden

Vi afholder generalforsamling i volleyball afdelingen onsdag den 24. april kl. 21:00 i HIC Lounge. Det er sidste træningsaften, så vi spiller en times tid og bruger dermed generalforsamlingen som en afslutning på sæsonen. Der vil være lidt lækkert at spise og drikke.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Årsberetning for afdelingen.
3. Fremlæggelse af afdelingens budget.
4. Valg af afdelingsformand.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
6. Valg af 2 suppleanter for 1 år.
7. Indkomne forslag.
8. Eventuelt.
... Se mereSe mindre

1 år siden

Har du lyst til at spille volleyball i Hammel, men er ikke lige kommet afsted endnu? Så er det nu du skal slå til!
Vi er lige over halvvejs i sæsonen og har derfor 50% rabat på kontingentet!
Vi træner onsdage kl 19.30 til og med april i HIC Hal 2. Videoen her giver et lille indblik i hvordan en træningsaften forløber 🙂 Der er plads til alle, det vigtigste er at have det sjovt, men også at blive bedre.
Kom og prøv en gang eller to inden tilmelding, for at se om det er noget for dig 🙂
... Se mereSe mindre

1 år siden

Kommentér på Facebook

Cassandra Nielsen

På lørdag, d.27/10, slår vi dørene op og afholder den første dag i denne sæsons volleyballturnering :DVi glæder os rigtig meget til at prøve kræfter imod Hinnerup og Åbyhøj, som er modstanderne denne dag.Så kom forbi og se en masse volleyball og giv det lokale hold en god opbakning! Det er ganske gratis :)

På lørdag, d.27/10, slår vi dørene op og afholder den første dag i denne sæsons volleyballturnering 😀

Vi glæder os rigtig meget til at prøve kræfter imod Hinnerup og Åbyhøj, som er modstanderne denne dag.

Så kom forbi og se en masse volleyball og giv det lokale hold en god opbakning! Det er ganske gratis 🙂
... Se mereSe mindre

2 år siden

Vi byder velkommen til en ny sæson onsdag den 5. september.Vi spiller hver onsdag fra kl. 19.30 til kl. 22.00 i Hammel Idrætscenter (Hal 2) frem til april næste år. Vi spiller stadig mix-motion, så der er plads til både damer og herrer fra 15 år og op.Jonas Kjeldsen og Mogens Kjeldsen står igen for træningen der byder på fællesopvarmning og et program med øvelser i de forskellige volleyslag og opstillinger, inden vi går over til spillet ved nettet.
Efter træningen er der mulighed for at samles i hallens cafeteria og drikke en øl eller sodavand, da vi jo ikke skal glemme hyggen.Vi deltager i DGI Østjyllands volleyball turnering, som byder på 5 turneringsdage forskellige steder, hvor vi kan prøve kræfter mod andre mix-motionshold. En af disse er endda på hjemmebane.Er du ny spiller tilbyder vi naturligvis at du kan kigge forbi et par gange inden du tager beslutning om tilmelding.Der er både plads til helt nye spillere og dem der måske spillede for år tilbage og gerne vil lidt i gang igen.Tilmelding er åben - https://hgfvolley.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=8

Vi byder velkommen til en ny sæson onsdag den 5. september.

Vi spiller hver onsdag fra kl. 19.30 til kl. 22.00 i Hammel Idrætscenter (Hal 2) frem til april næste år. Vi spiller stadig mix-motion, så der er plads til både damer og herrer fra 15 år og op.

Jonas Kjeldsen og Mogens Kjeldsen står igen for træningen der byder på fællesopvarmning og et program med øvelser i de forskellige volleyslag og opstillinger, inden vi går over til spillet ved nettet.
Efter træningen er der mulighed for at samles i hallens cafeteria og drikke en øl eller sodavand, da vi jo ikke skal glemme hyggen.

Vi deltager i DGI Østjylland's volleyball turnering, som byder på 5 turneringsdage forskellige steder, hvor vi kan prøve kræfter mod andre mix-motionshold. En af disse er endda på hjemmebane.

Er du ny spiller tilbyder vi naturligvis at du kan kigge forbi et par gange inden du tager beslutning om tilmelding.

Der er både plads til helt nye spillere og dem der måske spillede for år tilbage og gerne vil lidt i gang igen.

Tilmelding er åben - hgfvolley.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=8
... Se mereSe mindre

2 år siden

Kommentér på Facebook

Bastian Kilsgaard Jensen Anton Hviid Olsen skulle vi give Fabian Wichmann lidt konkurrence på banen??

Calle Dürr Helbo

Nyheder

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hammel Idrætscenter

Thorsvej 6, 8450 Hammel
Hammel Idrætscenter
Thorsvej 6, 8450 Hammel, Denmark
Thorsvej 6, 8450 Hammel
Direction