Volleyball

Træningstid

Onsdage 19.30 til 22.00
HIC Hal 2

Tilmelding

Klik her

Turneringsinfo

Stilling / kampprogram

Hos Hammel GF Volleyball har vi et stort fokus på det sociale og at vi har det sjovt, men at vi samtidig alle bliver bedre til at spille volleyball.
Vi har kun 1 hold, hvor vi spiller det der hedder mix-motion fra 15 år og opefter. Der er derfor plads til alle hos os, uanset om du er mand eller kvinde, helt ny eller har spillet før.

Læs mere

 

Facebook

Det er ikke altid så nemt som det ser ud..! 😂
Kom med onsdag kl 19.30 i HIC hal 2 og se om du kan gøre det bedre 😉 ellers kan man altid lære det 😊

Bevæg dig for livet - Volleyball
Hvor svært kan det være at få serven over❓😉

Kom til Volley Week i uge 39 (23.-29. sept.) og prøv om du kan få serven over, når din lokale volleyklub holder Åbent Hus. Du behøver ikke at have spillet før 😃

Vi ses til en fuldtræffer 🏐👍

po.st/Volley_Week19
... Se mereSe mindre

2 måneder siden

Så er vi i gang med den første omgang beachvolley på det super fede nye anlæg! 😄
Følg med i gruppen her for mere beachvolley: www.facebook.com/groups/beachvolleyhammel/

Så er vi i gang med den første omgang beachvolley på det super fede nye anlæg! 😄
Følg med i gruppen her for mere beachvolley: www.facebook.com/groups/beachvolleyhammel/
... Se mereSe mindre

4 måneder siden

 

Kommentér på Facebook

Jonathan Glerup

Planlægningen for den næste sæson er allerede godt i gang! I år er der lavet helt nye plakater, så hold øje med dem. Når de kommer op, betyder det at sæsonen snart starter ;)

Planlægningen for den næste sæson er allerede godt i gang! I år er der lavet helt nye plakater, så hold øje med dem. Når de kommer op, betyder det at sæsonen snart starter 😉 ... Se mereSe mindre

5 måneder siden

Vi afholder generalforsamling i volleyball afdelingen onsdag den 24. april kl. 21:00 i HIC Lounge. Det er sidste træningsaften, så vi spiller en times tid og bruger dermed generalforsamlingen som en afslutning på sæsonen. Der vil være lidt lækkert at spise og drikke.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Årsberetning for afdelingen.
3. Fremlæggelse af afdelingens budget.
4. Valg af afdelingsformand.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
6. Valg af 2 suppleanter for 1 år.
7. Indkomne forslag.
8. Eventuelt.
... Se mereSe mindre

7 måneder siden

Har du lyst til at spille volleyball i Hammel, men er ikke lige kommet afsted endnu? Så er det nu du skal slå til!
Vi er lige over halvvejs i sæsonen og har derfor 50% rabat på kontingentet!
Vi træner onsdage kl 19.30 til og med april i HIC Hal 2. Videoen her giver et lille indblik i hvordan en træningsaften forløber 🙂 Der er plads til alle, det vigtigste er at have det sjovt, men også at blive bedre.
Kom og prøv en gang eller to inden tilmelding, for at se om det er noget for dig 🙂
... Se mereSe mindre

10 måneder siden

 

Kommentér på Facebook

Cassandra Nielsen

På lørdag, d.27/10, slår vi dørene op og afholder den første dag i denne sæsons volleyballturnering :DVi glæder os rigtig meget til at prøve kræfter imod Hinnerup og Åbyhøj, som er modstanderne denne dag.Så kom forbi og se en masse volleyball og giv det lokale hold en god opbakning! Det er ganske gratis :)

På lørdag, d.27/10, slår vi dørene op og afholder den første dag i denne sæsons volleyballturnering 😀

Vi glæder os rigtig meget til at prøve kræfter imod Hinnerup og Åbyhøj, som er modstanderne denne dag.

Så kom forbi og se en masse volleyball og giv det lokale hold en god opbakning! Det er ganske gratis 🙂
... Se mereSe mindre

1 år siden

Vi byder velkommen til en ny sæson onsdag den 5. september.Vi spiller hver onsdag fra kl. 19.30 til kl. 22.00 i Hammel Idrætscenter (Hal 2) frem til april næste år. Vi spiller stadig mix-motion, så der er plads til både damer og herrer fra 15 år og op.Jonas Kjeldsen og Mogens Kjeldsen står igen for træningen der byder på fællesopvarmning og et program med øvelser i de forskellige volleyslag og opstillinger, inden vi går over til spillet ved nettet.
Efter træningen er der mulighed for at samles i hallens cafeteria og drikke en øl eller sodavand, da vi jo ikke skal glemme hyggen.Vi deltager i DGI Østjyllands volleyball turnering, som byder på 5 turneringsdage forskellige steder, hvor vi kan prøve kræfter mod andre mix-motionshold. En af disse er endda på hjemmebane.Er du ny spiller tilbyder vi naturligvis at du kan kigge forbi et par gange inden du tager beslutning om tilmelding.Der er både plads til helt nye spillere og dem der måske spillede for år tilbage og gerne vil lidt i gang igen.Tilmelding er åben - https://hgfvolley.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=8

Vi byder velkommen til en ny sæson onsdag den 5. september.

Vi spiller hver onsdag fra kl. 19.30 til kl. 22.00 i Hammel Idrætscenter (Hal 2) frem til april næste år. Vi spiller stadig mix-motion, så der er plads til både damer og herrer fra 15 år og op.

Jonas Kjeldsen og Mogens Kjeldsen står igen for træningen der byder på fællesopvarmning og et program med øvelser i de forskellige volleyslag og opstillinger, inden vi går over til spillet ved nettet.
Efter træningen er der mulighed for at samles i hallens cafeteria og drikke en øl eller sodavand, da vi jo ikke skal glemme hyggen.

Vi deltager i DGI Østjylland's volleyball turnering, som byder på 5 turneringsdage forskellige steder, hvor vi kan prøve kræfter mod andre mix-motionshold. En af disse er endda på hjemmebane.

Er du ny spiller tilbyder vi naturligvis at du kan kigge forbi et par gange inden du tager beslutning om tilmelding.

Der er både plads til helt nye spillere og dem der måske spillede for år tilbage og gerne vil lidt i gang igen.

Tilmelding er åben - hgfvolley.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollment.aspx?TeamNameID=8
... Se mereSe mindre

1 år siden

 

Kommentér på Facebook

Bastian Kilsgaard Jensen Anton Hviid Olsen skulle vi give Fabian Wichmann lidt konkurrence på banen??

Calle Dürr Helbo

Vi afholder generalforsamling i volleyball afdelingen onsdag den 25. april kl. 20:45 i HIC mødelokale 1. Det er sidste træningsaften, så vi spiller en times tid og bruger dermed generalforsamlingen som en afslutning på sæsonen. Der vil være lidt godt til ganen.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Årsberetning for afdelingen.
3. Fremlæggelse af afdelingens budget.
4. Valg af afdelingsformand.
5. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
6. Valg af 2 suppleanter for 1 år.
7. Indkomne forslag.
8. Eventuelt.
... Se mereSe mindre

2 år siden

Vores venner i badmintonafdelingen afholder et arrangement d. 25. februar, hvor de får besøg af OL-sølvvinderne fra Rio – damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, se mere info her: http://hgfhammel.dk/files/(Microsoft_Word_-_Nu_er_der_billetter_til_HGfs_f_370rste_jubil_346umsarrangement).pdf

Vores venner i badmintonafdelingen afholder et arrangement d. 25. februar, hvor de får besøg af OL-sølvvinderne fra Rio – damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, se mere info her: hgfhammel.dk/files/(Microsoft_Word_-_Nu_er_der_billetter_til_HGfs_f_370rste_jubil_346umsarrangeme... ... Se mereSe mindre

2 år siden

Nyheder

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hammel Idrætscenter

Thorsvej 6, 8450 Hammel
Hammel Idrætscenter
Thorsvej 6, 8450 Hammel, Denmark
Thorsvej 6, 8450 Hammel
Direction