Gymnastik

Træner

Er du over 18 år, og har du et eller flere af DGI’s instruktørkurser, eller er du interesseret i at tage dem, og har du mod på og lyst til at træner vores fantastiske gymnaster, så kan vi helt sikkert bruge dig i rollen som træner.

Hjælpetræner

Er du mellem 13 og 18 år så kan du måske blive hjælpetræner. Vi ser selvfølgelig helst at du selv er gymnast på et eller flere hold, så du ved hvad du sætter gymnasterne til, ud fra egne erfaringer. Vi tilbyder at du kan komme på relevante kurser, så du kan tage del i instruktionen, tage sikkert imod og bliver en del af et stærkt trænerteam.

Minihjælper

Er du under, men snart 13 år, og brænder du virkelig for gymnastiken, og kan ikke vente til du bliver 13, så du kan blive hjælpetræner, så kan du måske være minihjælper på nogle af vores yngste hold. Her kan snuse lidt til hvad det vil sige at være hjælpetræner, men husk både at snakke godt med dine forældre om det. Modsat træner og hjælpetræner kan minhjælpere ikke få godtgørelse, så det skal virkelig være interessen for gymnastik der bærer opgaven, og så det kan godt være at vi bede dig vente lidt endnu, hvis du henvender dig.

Kan du se dig selv ind i en af ovenstående roller, så kan du tage fat i bestyrelsen.